Diensten

Het aantal vraagstukken op het gebied van marketing neemt steeds verder toe. De concurrentie is dan ook reuze, ook lokaal. Echter heerst er krapte op de arbeidsmarkt in deze branche waardoor veel marketing roadmaps vertraging oplopen. Jasper Marketing Solutions is een nieuwe toetreder tot deze branche en zal haar (lokale) klanten oplossingen bieden met betrekking tot deze vraagstukken.

SEO/SEA advertenties, workshops voor uw bedrijf omtrent ondernemerschap, contentmarketing (bijv. voor uw: Sociale media of website), sociale media advertenties, doelgroep bepaling en marktonderzoek uitvoering. Dit zijn een van de vakgebieden waarop ik als Marketeer richt, maar uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden die er zijn. Voor mij als ondernemer is het ook van belang dat we samen klaarstaan voor een nieuwe wereld in onze branche.

Binnen het ondernemerschap vind ik het essentieel van belang om samen te werken en elkaar te ondersteunen waar dit nodig is. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen specialiteiten, maar met mijn onderneming wil ik graag iedereen in de maatschappij een kans geven, en met elkaar de krachten bundelen. Zo heb ik al mooie partners binnen het onderwijs, de ondernemerswereld, vormgeving, en advertenties/reclame waarmee ik mag samenwerken en op weg ben naar een echte partnership.

Cases

Het aantal vraagstukken op het gebied van marketing neemt steeds verder toe. De concurrentie is dan ook reuze, ook lokaal.

Bekijk cases

KGYOU

Digital Auctions Nauta

Chalets in Toscane

Partners in de regio

Jasper Marketing heeft momenteel de volgende partners waarmee hij samenwerkt. Zo werk ik met Kloeze & Maats aan de expertises op het gebied van SEO/SEA, bij de scholen geef ik workshops over ondernemerschap, en bij Growing Emmen de ondernemersbroedplaats waar ik regelmatig ben om ondernemers te spreken en te helpen met hun vraagstukken.

Onderwijsinstelling MBO

Onderwijsinstelling HBO

Design/web bureau in de regio

De broedplaats voor ondernemers

Onderwijsinstelling MBO

Creëren van SEO/SEA/Sociale media campagnes