Diensten

Het aantal vraagstukken op het gebied van marketing neemt steeds verder toe. De concurrentie is dan ook reuze, ook lokaal. Echter heerst er krapte op de arbeidsmarkt in deze branche waardoor veel marketing roadmaps vertraging oplopen. Jasper Marketing Solutions is een nieuwe toetreder tot deze branche en zal haar (lokale) klanten oplossingen bieden met betrekking tot deze vraagstukken.

SEO/SEA advertenties, workshops voor jouw bedrijf omtrent ondernemerschap, contentmarketing (bijv. voor je: Sociale media of website), sociale media advertenties, doelgroep bepaling en marktonderzoek uitvoering. Dit zijn de vakgebieden waar ik me als marketeer op richt, maar er zijn meer mogelijkheden. Graag licht ik deze toe. Voor mij als ondernemer is het ook van belang dat we samen klaarstaan voor een nieuwe wereld in onze branche.

Binnen het ondernemerschap vind ik het essentieel om samen te werken en elkaar te ondersteunen waar dit nodig is. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen specialiteiten, maar met mijn onderneming wil ik graag iedereen in de maatschappij een kans geven, en met elkaar de krachten bundelen.

Cases

Het aantal vraagstukken op het gebied van marketing neemt steeds verder toe. De concurrentie is dan ook reuze, ook lokaal.

Bekijk cases

KGYOU

Digital Auctions Nauta

Chalets in Toscane

Partners in de regio

Jasper Marketing heeft momenteel de volgende partners waarmee hij samenwerkt. Zo werkt hij met Kloeze & Maats aan de expertise op het gebied van SEO/SEA, bij de scholen geeft hij workshops over ondernemerschap en bij Growing Emmen, de ondernemersbroedplaats, is hij regelmatig te vinden om ondernemers te spreken en te helpen bij hun vraagstukken.

Onderwijsinstelling MBO

Onderwijsinstelling HBO

Design/web bureau in de regio

De broedplaats voor ondernemers

Onderwijsinstelling MBO

Creëren van SEO/SEA/Sociale media campagnes