Over mij

Jasper Marketing Solutions zet zich vanaf 1 januari 2022 in voor bedrijven, Zzpers, MKbers en alle andere ondernemers, om hun te helpen bij vragen op het gebied van Marketing en Communicatie. Het idee van mij om een eigen onderneming te starten is 4 jaar geleden ontstaan. Vanaf mijn geboorte heb ik al een chronische nierziekte. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik over deze nierziekte ben gaan nadenken. Wat betekent dit voor mij als persoon, en hoe ontwikkelt deze nierziekte zich verder, en wat kan ik in de toekomst verwachten? Allemaal vragen waar ik geen antwoord op kreeg, en tot op heden nog steeds niet krijg, en waar ik steeds meer over begon na te denken. Dat was dan ook de reden voor mij dat ik in 2017 begonnen ben met de oprichting van een eigen stichting, genaamd de ‚ÄúJasper in actie voor de Nierstichting‚ÄĚ Doel van deze Stichting is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Nierstichting. Dit wordt dan gebruikt voor onderzoek, wat hard nodig is, om zo mensen met een nierziekte te gaan helpen.

Veel Marketing/Communicatie vraagstukken kwamen tijdens de start van mijn Stichting al naar boven drijven en dienden de eerste problemen zich al snel aan. Tijdens mijn laatste studiejaar van de MBO 4 Marketing & Communicatie opleiding, heb ik, samen met een medestudent, als stage opdracht een eigen leerbedrijf op mogen zetten voor de Ondernemersbroedplaats ‚ÄúGrowing Emmen‚ÄĚ. Al snel werd duidelijk dat ik het ondernemersbloed in mijn genen had zitten, en vanaf toen kon het eigenlijk niet meer misgaan met de start van mijn eigen Stichting. Iets waar ik al jaren van gedroomd had. Nadat ik in September 2021 de studie aan het MBO heb kunnen afronden, ben ik het opgezette leerbedrijf gaan missen. Na het MBO ben ik begonnen aan een nieuwe studie te weten een HBO studie Commerci√ęle Economie aan het NHL Stenden in Emmen. Tijdens deze opleiding heb ik dan ook de knoop doorgehakt om een eigen bedrijf op het gebied van Marketing en Communicatie te starten, en ik heb toen ook besloten om mij in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel, afgekort KvK.

Tot op de dag van vandaag ben ik blij en trots dat ik deze stap genomen heb, en dat ik deze stap heb mogen zetten. Samen maken we het ondernemen, en samen kijken we wat er voor iedere onderneming haalbaar is.

Vragen? Neem gerust contact op!

Bellen met jasper